Street style guide: winterlook met Sendra leren laarzen

Je weet het zeker: je bent klaar voor je perfecte paar leren laarzen van Sendra. Je gaat de opties langs en maakt een top tien, dan een top vijf… en kleiner wordt de lijst niet. Neem je bruine leren laarzen of toch donkere tinten? Hoge Sendra laarzen of toch iets lagere met een bottere punt? We’ve all been there. We hebben de mooiste streetstye looks van deze winter voor je op een rijtje gezet om je een eindje op weg te helpen naar je favoriete paar leren Sendra laarzen. Of anders toch in ieder geval zodat je inspiratie op kunt doen voor de ultieme 2016/2017 winter look!

Sendra leren laarzen in bruin: voor de vrouwelijke look met edge

Look by Sendra
Look by Sendra

Kies je voor een hoge (licht)bruine laars met print let er dan op dat de rest van je outfit wat neutraler is. Gebruik donkere effen tinten zonder patronen en laat de kleur van je boots terugkomen in je sjaal.

Look by Sendra
Look by Sendra

Ga je voor de stoerdere bikerachtige bruine leren laarzen van Sendra? Combineer dan met witte/beige elementen om je boots mooi uit te laten komen. Ga voor gebreide truien of accessoires om je look iets zachts en vrouwelijks te geven.

Look by @rozalenmusic
Look by @rozalenmusic

Ga voor goud! Combineer je booties van de vorige collectie met franjes met een top met soortgelijke franjes. Zo klopt je outfit van boven naar beneden zoals deze stoere look van @rozalenmusic!

Zwart/grijze tinten Sendra leren laarzen voor de stoere look

Look by @elblogdejess
Look by @elblogdejess

Grijze cowboy laarzen lenen zich bij uitstek voor donkere skinny jeans en leggings. Draag je graag zwart/grijs/blauwe tinten? Dan zijn deze Sendra boots helemaal jouw ding.

Look by @slowloveoficial
Look by @slowloveoficial

De grijs/zwarte cowboy boots vallen minder op dan de lichtere kleuren, mede door de effen kleur. Maar deze beauties hebben zeker niet een mindere wow-factor! De boots zijn juist geschikt voor vele soorten outfits waardoor je je favo leren laarzen bij elke gelegenheid aan kunt. Stel je deze boots namelijk ook eens voor onder een zwart kerstjurkje.

Sendra leren laarzen: Cowboy look voor het ultieme wow-gevoel

Look by @aboutboho
Look by @aboutboho

Boho fashion designer Lina Heckmann durft haar fashion statement helemaal door te voeren in haar look. Naast deze prachtige Sendra boots combineert ze de cowboy look met de Native American look voor het ultieme wow-gevoel.

Look by #burdastyle
Look by #burdastyle

Voor de pure western look ga je voor bruine leren cowboy laarzen in combinatie met andere bruintinten en natuurlijk: denim! Denim is weer helemaal terug van weggeweest. Combineer met een goed zittende jeans en voer het eventueel door met denim blouse. Dan uiteraard wél in combinatie met een bruine leren riem.

Shop hier direct je Sendra Laarzen: