Sendra riemen: stevig, stoer en veelzijdig

Sendra riemen online kopen

Sendra maakt, net als bij haar laarzen, riemen met een stoere uitstraling. De Sendra riemen zijn worden van verschillende soorten materialen gemaakt en hebben altijd leer als basis. Met de stoere en veelzijdige riemen van Sendra kun je elke outfit een stukje western, biker of zelfs bohemian flair meegeven.

High quality materialen

De meeste belts hebben als basis soepel koeienleer, andere riemen zijn gemaakt nubuckleer – al dan niet in combinatie met koeienleer. Nubuck is een soort leer wat aan de bovenkant geschuurd wordt om het een fluweelzacht oppervlak te geven en is vergelijkbaar met suede. Wil je écht indruk maken met je Sendra riem? Kijk dan ook eens naar de riemen van echt pythonleer.

Duurzaam, stevig en fashionable

De randen van de mooie Sendra riemen zijn gestikt met extra stevig garen waardoor je gegarandeerd bent van een lange duurzaamheid en stevigheid. De riemen zijn verkrijgbaar in verschillende diktes en materialen. Net als de schoenen zien we ook bij de Sendra riemen veelal zwart en bruine tinten. De uitstraling van de riemen zijn net als wat we al van Sendra gewend zijn: stoer, modieus, een tikje Western/Cowboy en de eyecatcher van verschillende soorten outfits. Met de riemen kun je elke outfit een stukje western, biker of zelfs bohemian flair meegeven. 

Voor elke outfit de perfecte Sendra riem

De stoere en vrouwelijke riemen kun je in elke outfit makkelijk combineren met jeans of jeans shorts. Draag ‘m losjes om je heupen of strakker om je middel om je taille mooi uit te laten komen. Ook voor vrouwelijkere outfits zijn de riemen toepasbaar. Denk bijvoorbeeld aan de taupekleurige slangenleren Python Barliga Panizo met een lichtgekleurde floral maxidress.

Sendra riemen online kopen?