De nieuwe Sendra laarzen herfst/winter collectie 2016/2017

Sendra herfst/winter collectie 2016/2017

Kom maar op met de koude herfst: de nieuwe Sendra laarzen herfst/winter collectie 2016/2017 is gepresenteerd! Met deze nieuwe beauties komen wij de winter wel door. Volgens Sendra zelf hebben ze voor deze nieuwe collectie inspiratie gehaald uit cowboys en deze elementen mooi samen laten vloeien met trendy designs. Het resultaat mag er wezen!

Onze favorieten van de Sendra herfst/winter collectie 2016/2017

Onze favoriete elementen van de nieuwe Sendra herfst/winter collectie 2016/2017 zijn de gedurfde versies van lage laarzen voor mannen, dit keer met veters voor een desert-man look. We hebben ook een stoere enkellaars gezien met subtiel gebruik van dierenprint. Alsof dat nog niet genoeg is gebruikt Sendra steeds meer kleurverloop. Dit betekent: niet meer hoeven kiezen tussen bruin of donkerrood! Bekijk hieronder onze 6 favorieten uit de nieuwe collectie!

De roots van Sendra Laarzen

De laarzen en boots van de nieuwe Sendra herfst/winter collectie 2016/2017 passen precies in het stoere en donkere fashionbeeld van dit seizoen maar behoudt zoals altijd de originele Sendra look. De nieuwe collectie is volgens Sendra een eerbetoon aan de roots van het merk. Zo zie je in de lijn van de schoenen meer spitse punten en veel verschillende hoogtes van de laars. Zoals we van Sendra gewend zijn heeft elk paar schoenen details en typische Sendra elementen waardoor elk paar boots uniek, anders en speciaal wordt.

Shop hier direct je Sendra Laarzen: