Sendra cowboylaarzen: een tijdloze klassieker

sendra cowboy laarzen

Een paar jaar geleden kwam de cowboylaars terug als fashion trend maar inmiddels mogen we de western laars gewoon tot onze basics rekenen. Een mooi voordeel van de cowboylaars is dat de boot zich voor verschillende stijlen/seizoenen leent en dat het een tijdloze klassieker is voor dames én heren.

Sendra cowboylaarzen

Als iemand zegt cowboylaarzen, wat denken wij dan? Juist, Sendra! In 1913 kwam de Spanjaard Andres Sendra, zoon van een leerlooier, terug van een reis naar Amerika. In de VS kwam hij in aanraking met cowboylaarzen voor heren, raakte geïnspireerd door de look en nam de inspiratie voor de western laarzen mee terug naar Europa. Hij begon in Almansa het schoenmerk Sendra Boots. Een eeuw later is Sendra een van de belangrijkste en meest geliefde fabrikanten van cowboylaarzen voor dames en heren ter wereld!

Zomerlooks

Hoewel we onze Sendra cowboylaarzen nog eventjes met stoere lange jeans en trenchcoat moeten combineren kunnen we alvast uitkijken naar het lenteseizoen: korte rokjes en festivals! Ook daar zijn de cowboylaarzen niet meer uit de basic fashion statement weg te denken. De donkere kleuren cowboylaarzen lenen zich goed voor langere zomerbroeken voor de frisse avonden gecombineerd met denim. De bruintinten en opvallendere uitvoeringen passen perfect onder witte jurkjes, maxidresses en natuurlijk outfits met kant en crochet. Maak je look helemaal af met een Sendra riem en buckle voor de perfecte boho chic look.

Voor iedereen de perfecte cowboylaars

Sendra cowboylaarzen zijn verkrijgbaar als hoge laars of enkellaars, met spitse of botte punt en met of zonder print. Ga voor een variant die je eindeloos kunt combineren zoals de hoge CLIFF Sendra boot of ga voor een bold statement met de hoge zwarte laars met gouden print. Sendra heeft meer dan 200 verschillende boots dus voor elke fashionista bestaat er een match made in heaven.