Sendra biker boots: fashionable en bold

Sendra biker boots

Het idee dat een biker boot alleen voor motorrijden is bestaat gelukkig niet meer. Sinds we in het modebeeld weinig wijd uitlopende broekspijpen meer zien is de biker boot een must have geworden voor iedereen die van een stoere uitstraling houdt.

Fashionable biker boots

Sendra motorlaarzen zijn niet alleen te krijgen in de typische zwarte of bruine uitvoering. Go bold met een taupe, luipaard of slangenprint! Het voordeel van biker boots is dat ze comfortabel zijn, goed zijn voor je voeten (en dus voor je houding!) en daarnaast te combineren zijn met veel verschillende kledingstijlen zonder af te doen aan de allure van je outfit.

De finishing touch voor elke outfit

Wil je een stoere en casual twist aan je romantische look geven? Combineer je zomerjurkje dan met bikerboots. Als het nog wat fris is buiten schroom dan niet je floral dress en Sendra biker boots te combineren met een leren jack of een denim jasje.

Ben je meer een ‘jeans-and-shirt-kind-of-girl’? Combineer je Sendra motorlaarzen en je skinny jeans dan met een houthakkersblouse of een oversized trui.

Hoewel de biker boot in eerste instantie groot aanvoelt onder skinny jeans of een rokje, de robuuste schoen heeft ook daarmee een voordeel: door de chunky vorm komen je benen mooier uit. Ze maken de silhouet van je lichaam mooier af dan bijvoorbeeld sneakers.

Sendra biker boots voor mannen

Sendra maakt geen onderscheid in motorlaarzen voor mannen en vrouwen: de stoere schoen is unisex. En voor de mannen geldt, hoe simpeler hoe beter. Jeans, een relaxed-fit pocket tee en als je echt voor stoer gaat natuurlijk een leren jack. Channel je innerlijke David Beckham en draag Sendra biker boots die gezien mogen worden!