Subtiele elementen in nieuwe Sendra enkellaarsjes

Sendra heeft voor de nieuwe collectie boots inspiratie gehaald uit cowboys en de elementen die ze gekozen hebben laten samenvloeien met trendy designs. Het resultaat? Enkellaarsjes met verschillende hoogtes die passen binnen het stoere en donkere fashionbeeld van deze herfst/winter met de herkenbare Sendra look.

Bikerboots versus enkellaarsjes

Een verandering in de nieuwe collectie is dat er niet meer zo duidelijk onderscheid gemaakt wordt tussen biker boots en cowboy laarzen. De verschillende hoogtes van de laarsjes maken dat het Sendra enkellaarsjes worden met ieder een eigen karakter. De een neigt meer naar de biker boot en de ander meer naar de cowboy laars. Uiteraard ontbreken de klassieke looks niet.

Sendra enkellaarsjes

Wat de Sendra enkellaarsjes uniek maakt tussen alle andere laarsjes die we in de koude seizoenen in de winkel kunnen vinden, is natuurlijk niet alleen dat ze van hoge kwaliteit leer en handgemaakt zijn. De collectie Sendra enkellaarsjes gaat met de trends mee maar behoudt haar eigen kwaliteit. De trendvolging is zo subtiel dat je middenin de trend een fashionstatement maakt, maar de laarsjes tevens jarenlang kunt blijven gebruiken.

Onze favorieten

Het voordeel van de enkellaarsjes van Sendra is dat ze goed zijn voor je voeten en houding, comfortabel zijn en daarnaast zo fashionable dat ze niet alleen elke outfit afmaken maar ook nog eens jarenlang meegaan. In de nieuwe collectie vallen ons vooral de combinaties van kleuren op (donkerrood met bruin = vamp!) en het subtiele gebruik van animal print. Waar je eerst je laarsjes met een knalkleur in bijna volledig slangenleer droeg, koop je nu je Sendra enkellaarsjes met een subtielere dierenprint in combinatie met prachtig bruin leer. Bekijk hieronder onze favorieten!

Shop hier direct je Sendra Laarzen: