Celebs love Sendra Laarzen

Onze fashion harten gaan sneller kloppen bij het zien van celebs die net zoveel van Sendra houden als wij. En dan hebben we het niet over de minste of geringste celebs: topmodel Bar Refaeli, actrice en zangeres Ashley Tisdale en Mónica – zusje van – Cruz. We hebben de beste looks van de meest inspirerende vrouwen voor je op een rijtje gezet. Wist je dat Sendra laarzen zelfs een ‘cameo’ hebben gemaakt in de populaire hitserie ‘Pretty Little Liars’ aan de voeten van het personage Aria Montgomery, gespeeld door actrice Lucy Hale?

Celebs <3 Sendra riemen

Gespot: de prachtige Spaanse vrouw van Australische hottie Chris Hemsworth Elsa Pataky met een Sendra riem om haar chique look af te maken en Bar Refaeli met een Sendra riem om haar casual outfit een bold edge te geven.

Celebs <3 Sendra hoge laarzen

Gespot: rustieke laarzen aan de elegante benen van Mónica Cruz, die qua looks zeker niet onderdoet voor haar oudere zus Penélope en een heuse tv-appearance onder het casual jurkje van ‘Aria Montgomery’ (actrice Lucy Hale) in de tv-serie Pretty Little Liars! De Franse Caroline de Maigret weet zelfs met een eye-catching kleurrijke rok de focus nog op haar Sendra laarzen te leggen.

Celebs <3 Sendra laarzen

Gespot: een ware Amerikaanse cowboy look onder de cut-off hotpants van actrice en zangeres Ashley Tisdale die ons doet verlangen naar de zomer! Dit keer zien we Bar Refaeli met stoere studded lage Sendra laarzen. Pools model Daria Werbowy weet onze fashionharten te stelen met Sendra laarzen met veters. We love it!

Shop hier direct je Sendra Laarzen: